PHIMO INSTALLATIONSSERVICE AB

 

Vi är ett service och entreprenadföretag inom fastighetstekniska installationer och vänder oss till dig som är fastighetsägare eller ansvarig av kommersiella fastigheter och industri.

 

OM OSS

 

Du ska kunna känna dig trygg med Phimo installationsservice och alla dess anställda som ständigt jobbar mot att upprätthålla den kvalitet service som du förväntar dig. Vi erbjuder hög kompetens och god service, och med stort kundfokus satsar vi på att ha branschens nöjdaste kunder.

Vi är specialister på vitvaror och kan garantera dig förstklassig service. När du köper tvättmaskin, torktumlare, mangel, torkskåp, diskmaskin, kylskåp, frys eller spis krävs planering och det är viktigt att dina vitvaror installeras korrekt. Vi hjälper dig att gå från idé till färdig installerad produkt.

Vårt synsätt är att våra kunder och fastighetsägare skall vara nöjda med  servicen vi levererar. 

 

VÅRA TJÄNSTER

 

Vi på Phimo lägger stor vikt vid att du som kund ska bli nöjd och hjälper därför till med:

  • Avinstallation av gamla produkter
  • Installation av nya vitvaror

 

KOMPETENS

 

Vi har lång erfarenhet av installation- och idrifttagning av vitvaror. Vi har definierat unika processer för installation och idrifttagning för varje produkt som ska installeras och all vår personal har rätt kompetens för jobbet. De är utbildade i planering, koordinering, installation och besiktning. Allt för att garantera en säker och korrekt installation. Vi garanterar att våra tjänster för installation och idrifttagning motsvarar dina krav på teknik och effektivitet. Med våra tjänster för installation och idrifttagning kommer du att mötas av våra effektiva och utbildade installatörer. Vi kan våra produkter och förstår våra kunders krav.

 

AVINSTALLATION OCH UTBYTE

 

Vi ser också till att alltid forsla bort gamla vitvaror, samt ser till att de hamnar rätt på miljöstationen. På så sätt bidrar vi till att minska miljöpåverkan och att de delar som kan återanvändas kommer till användning.

 

VI INSTALLERAR

 

När godset anländer till byggarbetsplatsen finns våra installatörer på plats för att ta hand om vitvarorna när de lastas av. Vid detta tillfälle görs den första kontrollen av godset för att registrera eventuella transportskador. Skulle delar av godset visa sig skadat åtgärdar vi detta. Vitvarorna transporteras till sinarespektive ”installationsplatser”. Emballaget tas om hand eller kastas enligt tidigare överenskommelser.